2011. október 11., kedd

Szívvel-lélekkel

A szív szó nem véletlenül szerepel annyit nyelvhasználatunkban, rengeteg szófordulat létezik, és szimbóluma legfontosabb érzelmeinknek is, kifejezhetjük vele örömünket, szerelmünket, bánatunkat, fájdalmunkat - így nem is csoda, ha ez a kis forma oly közel áll a szívünkhöz. :-)
Ezért (is) szeretnénk Nektek ma egy olyan  összeállítást ajánlani, mely az őszi napokon is tökéletesen divatos csinicsomag, és melynek sötétbarna színe komolyságát a kis köves nyaklánc-fülbevaló szett igazán jól ellensúlyozza.


A barna szíves csinicsomag része egy nagy méretű, csatokkal díszített barna, jól pakolható táska, melyet két külső zsebe tesz még praktikusabbá. Ha ebben viszed Magaddal a legfontosabbakat, bármilyen eseményen elegáns kísérőd lesz. Tökéletes párosítás a táskához a sötétbarna ékszer szett, melynek nyakláncát kis strasszkő teszi még csillogóbbá. Szívből ajánljuk Neked is!


Szívesen viselnéd Te is ezt az összeállítást? Kattints ide és válogass, hiszen itt minden nő megtalálhatja a kedvérevaló kiegészítőket, szettben, így utánajárás nélkül teremtheti meg öltözékében egy-egy csinicsomaggal az összhangot.