2011. november 14., hétfő

Fekete csillogás

Beköszöntöttek a mínuszok, közeleg a tél, talán már hozzánk hasonlóan Te is elkezdted a karácsonyi készlődés részeként az ajándékok beszerzését. Ha Te is úgy érzed, hogy a decemberi tülekedés a boltokban nem Neked való, szeretnél igazán kellemes meglepetést okozni és erre nem egy egész vagyont kiadni, akkor rögtön van is egy tippünk, mellyel Te is elkerülheted az utolsó percben a tömött boltokban való versenyt az ajándéknak való árukért. Lepd meg Te is hölgy ismerőseidet egy (vagy akár több :D) csinicsomaggal, hogy igazán örömet szerezz nekik, hiszen egy-egy jól kiválaszott kiegészítő mindig telitalálat, na de ha rögtön egy együtt egységet alkotó, harmóniát sugárzó csinicsomag kerül a fa alá, biztos lehetsz a sikerben.



Rögtön mutatunk is egy igazán ragyogó összeállítást, mely éppúgy a hétköznapi eleganciát kedvelők, mint az ünnepek fényeiért rajongók kedvence lehet. Fekete színe miatt bármilyen öltözékhez jól kombinálható szett, melyet csillogása tesz igazán különlegessé. A csinicsomaghoz tartozik egy elegáns, hálós, ezüstös szálakkal szőtt sál, mely mellett jól megfér a hosszú, selyemfényű kockákkal díszített nyaklánc. Viseld az ezüst-fekete karkötővel, vagy variáld ruhatárad bármely darabjaival - a siker biztosan nem marad el. Ragyogj vele Te is!


Ugye, milyen egyszerű így a megfelelő ajándékok meglelése? Az egyedileg összeállított szettekből biztosan csak egy kerülhet a fa alá, hiszen egy csinicsomag csak egyszer szerepel kínálatunkban. Válogass kedvedre, otthonról, kényelmesen webáruházunk kínálatából! Most különösen érdemes, hiszen ha kettő vagy több csinicsomagot rendelsz, vásárlásod végösszegéből 10 % kedvezményt kapsz - ez  már a mi ajándékunk Neked! :-) Kellemes, nyugodt, örömteli készülődést kívánunk mindenkinek!