2012. február 29., szerda

Viszlát tél!

Bár mostanában nem egyszerű az ablakon kinézve eldönteni, milyen évszak is van éppen, azért ma, február utolsó napján reméljük mindenkit utolér a tavasz és ez a szél elfújja a hófelhőket jó időre.
Talán a napsütéses időben Te is szívesebben öltözöl színesen és részesíted előnyben a világos árnyalatokat, így ha Te is gondolkozol egy-két trendi, vidám kiegészítő beszerzésén, akkor érdemes márciusban is figyelemmel kísérni a CsiniCsomag webáruház kínálatát, hiszen a téli kollekciót folyamatosan váltják fel a tavasz színeiben pompázó összeállítások, mint például ez a lila több árnyalatát megcsillantó virágos táskás szett körös ékszer kiegészítőkkel:


Egy különleges, élénk csinicsomaggal nem csak divatosabb lehetsz, hanem a színek energiával töltenek fel és jó hangulatot sugároznak feléd és környezetednek is!

Természetesen olykor nagyon is jól jönnek az univerzálisan használható kiegészítők, amelyeket nem kell nap mint nap váltogatni, hiszen praktikusak és jól passzolnak ruhatárad több darabjához is. Ha most örülnél egy ilyen összeállításnak, nézz körül webáruházunk téli ajánlatai között. Ezt már csak azért is érdemes megtenned, mert most 10 % kedvezménnyel válogathatsz ezekből a kollekciókból, így akár az alábbi csomag is akciósan, szállítási költség nélkül érkezhet néhány napon belül otthonodba:



A fent említett jó hírek mellett szeretnénk még figyelmetekbe ajánlani egy kis olvasnivalót: babamama.hu oldalon megjelent csinicsomagos cikkünket, és persze az ezen az oldalon taláható sok más érdekességet is, mellyel az oldal szerkesztői elsősorban a kismamák és az édesanyák életét szeretné megkönnyíteni.

Reméljük ezekkel a jó hírekkel Te is színesebben látod a világot, és derűs-napsugaras hangulatban vágsz neki a márciusnak!