2012. március 21., szerda

Tavaszi megújulás

Legutóbbi jelentkezésünk óta már több mint két hét telt el, így időközben sok minden történt, a tavasz megkérdőjelezhetetlenül beköszöntött. Sokunk kedvenc évszaka, hiszen végre újra élvezhetjük a napsütés melegét, mely energiával tölt fel. Ébred a természet, a szekrények újra elnyelik a télikabátokat.



A megújulás időszaka ez, nincs ez másképp a CsiniCsomag háza táján sem. Ha követed facebook oldalunkat, akkor biztosan láttad, hogy változatos játékkokal és szép nyereményekkel kedveskedünk közösségünk tagjainak. Amennyiben még nem csatlakoztál, most is érdemes, hiszen a hamarosan a Country Komfort oldallal közösen rajtoló játékunkon még a díj kiválasztásában is részt vehetsz!

A fentiek mellett azonban valami máson is szorgalmasan munkálkodunk: igyekszünk webáruházunk vásárlói számára a megszokott színvonal és szép csinicsomagok mellett egyre szebb felületet, még nagyobb választékot és kényelmesebb vásárlási lehetőséget biztosítani, így ígérjük, netes boltunk hamarosan nem csak megújul, hanem egyenesen újjá születik.

Tavaszi összeállításainra azonban nem kell már addig se várnod, hiszen itt már most is szemezgethetsz kínálatunkból, melyet folyamatosan bővítünk. Csinitippjeink segítségével talán még könnyebben megtalálod, amit keresel, legyen az egy táska már meglévő ruháidhoz vagy egy teljesen új szett, mellyel úgy érzed Magad, mint akit kicseréltek! Hogy tetszik például ez az összeállítás?


Természetesen  véleményedet -akár játékainkkal, termékeinkkel, akár a webáruházzal kapcsolatban- szívesen fogadjuk, és ha kérdésed van, akkor se vonakodj billentyűzetet ragadni és írni nekünk a csinicsomag@gmail.com címre, örömmel fogadjuk az észrevételeket!

További szép, napsütéses csini tavaszt kívánunk Mindenkinek!