2012. május 2., szerda

Nyári hangulatban

Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de idén valahogy ez a tavasz észrevétlenül elröppent. Lehet, az időjárás is teszi, hiszen nem túl bőkezű mostanában az általában 16-18 fokos, tél és tavasz közti átmeneti idővel, bár napsütéshiányra szerencsére nem panaszkodhatunk. Igaz, még csak május eleje van, de már szinte itt a nyár. Na de az időjárási viszonyokat leszámítva is, olyan hamar telnek-múlnak a hetek, hogy szinte észre sem vesszük. Ennek talán egyik oka, hogy annyi mindennel foglalkozunk - és itt meg is ragadnám az alkalmat, hogy elnézést kérjünk az áprilisban elmaradt bejegyzésért. Reméljük azonban, hogy facebookon nyomon követitek a CsiniCsomaggal kapcsolatos eseményeket, így láthattátok, mennyi játék és akció várt Benneteket ez idő alatt is.  


Van azonban valami, amire mindemellett rengeteget készülünk. Hatalmas lépés ez a számunkra oly kedves vállalkozásunk, a CsiniCsomag webáruház életében. Eddig is folyamatosan azon voltunk, hogy internetes boltunkat minél vásárlóbarátabbá tegyük, hogy a divat kedvelőinek sok információval és választási lehetőséggel szolgáljunk, most azonban egy újabb mérföldkőhöz értünk. Már csak néhány hét, és a CsiniCsomag egy teljesen új webáruházba költözik. Jelenleg is az utolsó simítások zajlanak, így erre tényleg hamarosan sor kerül.

Azonban addig sem szeretnénk senkit a várva várt nyári kiegészítő összeállítások nélkül hagyni, így árukészletünk addig is folyamatosan változik és újdonságokkal bővül. Válogass kedvedre a különböző matrózszettek vagy élénk nyári összeállítások közt és kényeztesd a lelkedet ezekkel az energizáló, vidám színekkel. Íme egy valódi nyári naplementét idéző csinicsomag:



Ezzel a kellemes színkavalkáddal kívánunk Nektek nagyon szép hetet és hamarosan jelentkezünk már az új áruházunkkal!