2012. május 31., csütörtök

Merülj el benne!

Korábbi bejegyzésünkben már elárultuk, mi az, amivel oly lelkesen foglalatoskodunk  már egy ideje. Most a nyárral együtt végre elérkezett a várva várt nap, hogy a világ elé tárjuk új külsőnket. Na nem személy szerint a mienket, hanem a CsiniCsomag webáruházét. Eddig is -lehetőségeinkhez mérten- folyamatosan szépítgettük internetes boltunk megjelenését, de most nyárra végre teljesen új köntösben találhatjátok meg a világhálón, a http://www.csinicsomag.hu/ címen.

Bízunk benne, hogy webshopunk új formája elnyeri tetszéseteket és szívesen válogattok majd a szebbnél szebb összeállításokból, illetve tovább bővítettük kínálatunkat, így a szettek mellett táskák, pénztárcák és ékszerek is várják új gazdájukat. Szeretnénk, hogy bárki egyszerűen rátalálhasson kedvenc kiegészítőire és hogy ezek megvásárlása se okozzon semmiféle problémát. A CsiniCsomagnál a rendelés menete világos és könnyedén nyomon követhető, az itt található árakat semmilyen plusz költség nem terheli, az árak tartalmazzák a házhozszállítás költségét is Magyarország egész területére. Így a szebbnél szebb kiegészítők csak Rád várnak, vesd bele Magad a sokszínűségbe, majd lubickolj a bókokban!

Ajándékot keresel? Azt hisszük, nőtársaink többségének nevében állíthatjuk, hogy egy szép táskával vagy ékszerrel -legyen az akár a sokadik a sorban- mindig kellemes meglepetést lehet nekünk szerezni. Ha esetleg nem vagy biztos a döntésedben, válaszd ajándékutalványunkat, mellyel a megajándékozottat a választás szabadságával is megleped! 


Reméljük, hogy Te is látogatónk leszel és szívesen szemezgetsz az évszakonként megújuló színes kínálatból, hogy így szerezz örömet Magadnak és/vagy lány ismerőseidnek. Véleményedet és kérdéseidet továbbra is szívesen fogadjuk a csinicsomag@gmail.com címre. Nyári kollekciónkban is a szokásos széles szín- és stílusválasztékkal várunk, engedd át Magad a divat csábításának, legyél magabiztos akár egy visszafogott, elegáns partin, akár az esti sétánál a nyaraláson!